Najnovšie recenzie zo sekcie Detské elektrické vozidlá
- Kúpila som tento produkt pre moju 4 ročnú vnučku. Mala z toho veľkú radosť. Slúži vynikajúco na orientáciu v priestore, na zosúladenie pohybu rúk a nôh s kognitívnymi vlastnosťami atď.
- Ľahká manipulácia traktora pre 3 roc. dieťa. Prvý deň sa naučil preradiť rýchlosť aj cúvať. Syn je spokojný aj rodičia.
- Nevyhoda že kolesá sú plastové, na asfaltovej ceste sa skôr zničia. Už po prvom dni sú viditeľné ojazdené.
Beneo Elektrické autíčko Workers s vlečkou zelená
Damián
Pridané: 4. septembra 2024
(naposledy upravené 30. septembra 2024)
Zakúpený v Elektrické autíčka
Super traktorík pre dieťa, keby menej hrmotali kolieska po ceste,keď hovoríme dieťaťu, aby počkal,tak pre hrmot nepočuje
BENEO Elektrická motorka BMW F850 GS červená
Pridané: 2. septembra 2024
(naposledy upravené 2. septembra 2024)
....
Autíčko výborné,splnilo všetky očakávania,veľká radosť malej šoférky.
- Dobrá prejazdnost
kvalitné autičko
Joko elektrické autíčko Mercedes Benz G63 AMG červená
Pridané: 18. augusta 2024
(naposledy upravené 16. septembra 2024)
- ok,ok,ok,ok
Beneo Elektrické autíčko UTV 24V dvojmiestné 2 x 200 W Motor Eva kolesá odpružené nápravy ektrická brzda čalúnené sedadlo 24 GHz DO LED Svetlá USB SD karta zelená
Zuzana
Pridané: 16. augusta 2024
(naposledy upravené 16. augusta 2024)
Autíčko vyhovuje ,deti jazdia ,spokojnosť
- Dostatočnne dlhy radius na male rodinne vylety v okoli, lahko sa ovlada,
Vaha, je trošku tažky, samozrejme velky akumlator
- velmi operativna dodanie tovaru super
Beneo Elektrické autíčko UTV 24V dvojmiestné 2 x 200 W Motor Eva kolesá odpružené nápravy ektrická brzda čalúnené sedadlo 24 GHz DO Led svetlá USB SD karta červená
Sme veľmi spokojní.
- Pre dve mensie deti, stabilne auticko,pohon 4x4 prejde dost na jedno nabitie, dialkove ovladanie
- Nalepky sa z auta odlepuju, este len som ho vybral a uz sa odlepovali vsetky do jednej. Velmi maly raid na otacanie, toto by mohol vyrobca doriesit,inak je to ok.
Dobre auticko pre deti, skor pre jedno dieta ako pre dve, ale dve mensie sa vojdu. Az na ten maly polomer otacania je celkom elkom dobre.
- plynový pedál je na opačnej strane ako volant!!!
- malý rajd predných kolies
- pri jazde už teraz (auto je nové) prevodovky zadných kolies vydávajú čudné zvuky
- malý kufor
- krásne auto
- dobré spracovanie na pár mínusov popísaných dole
- nosnosť
- niektoré časti už boli zmontované
- perfektné balenie
- nič nechýbalo
- kľúče na maticu v príbale
- dobrý dosah a ovládateľnosť cez diaľkové ovládanie
- funkcia vypnutia na diaľku
- FM radio, bluetooth, USB
- kolesá kvalitka aj na chodník aj na terén
- predné svetlá a ich svietivosť
- podložky na zadnej osi odierajú plast na kolieskach pri otáčaní sa kolies a pohybe auta
- svietivosť "vyhľadávacích svetiel" (na rampe nad sedačkou) nič moc, strašne slabé
- jedna matica sa po dni používania povolila, kúpil som novú auto je v sledovaní zatiaľ sa chyba nezopakovala
- montážny návod v SK sa nezhoduje s návodom v AJ (montoval som podľa AJ návodu) dá sa zmontovať aj podľa SK.
- počas jazdy sa svojvoľne vysúvajú "šľapáky" pre rodičov/dospelých s pod auta
- na aute už nalepené nálepky (mne to vadilo ja som nechcel lepiť žiadne)
- nesvietia zadné svetlá
- v návode nie je spomenuté ladenie FM rádia, ani párovanie s bluetooth (treba sa s tým pohrať a prídete na to)
- v návode spomenuté 3 varianty batérie no ja neviem aká je namontovaná v tom našom. (zistím sa to dá)
Autíčko objednané v sobotu doručené v utorok. (Rýchle dodanie)
Má kvalitné spracovanie a fakt odvezie aj dospelého človeka resp. dospeláka s dieťaťom. U nás sa zatiaľ vozia 2 deti spolu do 30 Kg. Auto je svižné s plynulým rozbehom a dobrzdením. Oceňujem 3 režimy rýchlosti na diaľkovom ovládaní a tlačidlo P ktoré vypne komplet celé auto.
Po jednom dni používania sa uvoľnila zadná matica na kolese (samo poistná s plastovým krúžkom) neviem čo sa stalo, kúpil som novú už 2 dni auto sledujem zatiaľ sa nepovolila.
Podložky na zadných kolesách pod maticami zodierajú koleso (pri otáčaní kolies nie veľmi no zodierajú) Dúfam že po roku nevyderú dieru a nebude treba nové kolesá.
Je strašná škoda, že nesvietia zadné svetlá, pri tom by to chcelo len 2 červené ledky, 4 kábliky a 4 spojky napojiť na káble predných svetiel (pri tom predpríprava vo svetlách je spravená). Pri zopnutí predných by sa zapli aj zadné. (Nemontoval som len konštatujem, po skončení záruky namontujem)
Vyhľadávacie svetlá na nosníku nad sedačkami strašná slabota. Škoda dávať baterky do nich. Nesvietia nič.
Každopádne aj napriek hore uvedeným bodom som s autíčkom spokojný a jeho kúpu odporúčam. Deti sú z neho nadšené spracovanie je postačujúce.
- Nastavitelna vyska riaditka aj sedadla
- Trochu tazsia vaha
- Spĺňa požiadavky. Synovia sú spokojný
- Všetko ok.neporusene, všetko pasovalo ako málo,aj podľa navodu
- Autíčko, silné, rýchle,podľa predstáv.
- Po prvom nabití autíčko jazdilo bez problémov 2hodiny po zahrade
- Dobrá kvalita za dobru cenu,
- Dobrá výdrž baterie
- Mala rychlost je pomerne rychla
- Ok
Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Ďalšie »