Najnovšie recenzie zo sekcie Detské elektrické vozidlá
Suoer
Motorku som objednala vo štvrtok dopoludnia a v piatok ráno bola u mňa v Poprade. Takúto rýchlosť dodania som ešte nezažila. Bola dobre zabalená. Cena super. Som nadmieru spokojná!
Motorka prišla veľmi rýchlo, deň po objednaní, dobre zabalená, cena super.
Beneo elektrické autíčko Mercedes G jednomiestne sedadlo 12V batéria 24 GHz Do 2x motor USB SD karta orginal licencia čierna
- Zatiaľ velka spokojnosť, všetko ako ma byť
- Neprišla kopletna sasielka k autičku chybalo čelne sklo
- Rýchlosť je nižšia, vyzerá však super,
Joko elektrické autíčko AMG GLE 63 penové kolesá kožené sedadlo FM rádio odpružené diaľkové ovládanie originálna licencia červená
- Kvalitné autíčko s diaľkovým ovládaním, dlhá výdrž batérie.
Je pekný a bezpečný pre dieťa a zahrá sa aj rodič❤️❤️❤️
Mamido elektrické autíčko Audi RS Q8 ružová
Michaela
Pridané: 8. augusta 2021
(naposledy upravené 8. augusta 2021)
Zakúpený v Ministerstvo Hračiek
- Autíčko nemá otváranie dvery ako píšu vo výbave
Autíčko ide dobre po každom teréne , vládze pekne do kopca a aj dole kopcom drzi nastavenú rýchlosť . Odporúčam
- Chybal navod na umiestneni a zapojeni baterie.
Beneo Elektrické autíčko Bentley EXP 12 Prototyp 12V 24 GHz dialkové ovládanie otváravé dvere EVA kolesá kožené sedadlo 2 X motor biela
- dodanie už na druhý deň
Beneo elektrický Traktor Power s vlečkou Pohon zadných kolies 12V batéria Plastové kolesá Odpruženie predných kolies široké sedadlo 24 GHz Diaľkový ovládač Jednomiestne MP3 prehrávač zelená
obsluhu traktora zvládne to aj šikovný 2-ročný vnúčik
tovar sme vybrali na doporučenie známych, sme spokojní,´ďakujeme
Beneo elektrický Traktor Workers vlečkou pohon zadných kolies 12V batéria Eva kolesá široké kožené sedadlo 24 GHz Diaľkový ovládač Jednomiestne MP3 prehrávač so vstupom USB/SD led červená
Odličan stroj
Súper malý sa potešil len mysleli sme si že tam bude viac pevnejsich súčiastok na váhu 40 kg
Beneo Elektrické autíčko Mercedes Benz G63 6X6 lakované LCD obrazovka 6 Kolies Podsvietené kolesá Pohon 4x4 12V14AH Prenostné batérie GUMENÉ kolesá Čalúnené sedadlo 24 GHz červená
- Je pekné.
- Odvezie dve deti.
- Dlhá výdrž batérie.
- Možnosť prehrávania MP4 a MP3
- Autíčko rozvŕzgané. Dielce uvoľnené.
- Vrzgalo od novoty koleso.
- Prestala ísť po pár dňoch elektrika. Auto išlo ale všetko osvetlenie a prehrávač nie.
Už druhé autíčko. Od začiatku vŕzganie kolesa. Mazanie opravilo. Vŕzganie dielov vyriesili nálepky pod stoličky. Vypína sa prehrávač kedy chce.
AUTO SA SAMOVOĽNE VYPNE A ZAPNE.
Bohužiaľ som nútený vrátiť aj druhé.
Beneo elektrické autíčko Toyota Hilux 4X4 2 x 12V/10 Ah batéria Eva kolesá Kvalitné odpruženie LED svetlá čalúnené sedadlo 24 GHz DO kľúč 4X4 Pohon Dvojmiestne USB SD karta Bluetoo bielá
- Veľkosť,spracovanie
- Oproti napríklad fordu 4x4 ktoré má známy viac trhá pri rozbiehaní , tie Eva kolesa sú pomerne tvrdé, keď zabočime či doľava alebo doprava pri otáčaní po 2-3sekundach samo vyrovná volant a musíme zas zabočiť (Ford ako zabocim tak drží aj keby sa chcem otáčať vkuse robiť kolečka)
Beneo elektrická motorka Aprilia Dorsoduro 900 Licencované 12V batéria Eva mäkké kolesá 2 x 18W motor odpruženie kovový rám kovová vidlica pomocné kolieska čierna
Towaru jeszcze nie otrzymałam
- Všetko OK.
- Autíčko je perfektné do nerovného terénu a vnučik si ho užíva. Super
- V popise pri objednávke bolo uvedené 45 W motor, pri dodaní v príručke píše 35 W z toho sme sklamaný a taktiež na zatváranie prednej kapoty chýba jeden magnet, ktorý ju drží zatvorenu.
Výhoda
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »