Najnovšie recenzie zo sekcie Detské elektrické vozidlá
- Pekný vzhľad
- Mp3 prehrávač
- Bez návodu na poskladanie bez slovenského prekladu pokiaľ nie ste zručný a Aj neovladate - problém
- Slabá batéria treba vymeniť silnejšiu našťastie po vylomeni vymedzovacov vojde 12 ah baterka v pohode
- Slapaci spínač neskutočná fuserina musel som ho celý prerobiť
- Vlečka nepripojitelna musel som prezvarat oje
Pekná hračka pre deti so spústou múch a technicky zlých riešení, ale pokiaľ máte čas, chuť a ste šikovný po nutných úpravách je to super hračka pre deti. Syn je po vykonaných úpravách maximálne spokojný.
- Spokojnosť nadovšetko
Jednoduche ovladadanie pre rodica(dialkove ovladanie) aj pre dieta.
Ďakujem všetko v poriadku, komunikácia,dovoz a v neposlednom rade auto samotné,veľká radosť môjho vnucika, zaťka aj dcérky. Dokonca sa veľmi teší aj starý otec.
Pre skladanie autíčka treba trochu zručnosti, nakoľko návod na poskladanie je veľmi jednoduchý.
Autíčko je pekné, pre výšku dieťaťa okolo 95-110 cm.
Autíčko funguje dobre, zmena rýchlosti len pomocou priloženého diaľkového ovládania, čo je dobre, že si ju nemôže meniť dieťa v aute, diódy rýchlosti na diaľkovom rôznou rýchlosťou blikajú, ale nevidel som reálne zmenu rýchlosti autíčka. Peši sa autíčko nedá stíhať, treba rýchlu chôdzu aby ste boli v dosahu autíčka. Zastavenie autíčka diaľkovým funguje bez problémov. Všetky parametre ako sú uvedené pre autíčko sú pravdivé.
Odporúčam.
neslo nasadit jedno koliecko takze sa dorucovatel vratil a pokus z nasadenim sa podaril ,este na dipleji je stav nabitia baterie ale je nezrozumitelne co sa tam ukazuje nie je celkom jasny stupen nabitia
- Nafukovacie kolesá
- Zvukové efekty
- 2 rýchlosti
Skvelá hračka pre malých pretekárov. Kúpili sme 2 ročnému synovi a veľmi rýchlo sa ju naučil ovládať. Najviac sa mu páčia zvukové efekty a dá sa tam vložiť pamäťová karta s obľúbenou hudbou. Drobec sa na nej prehrá, aj keď nejazdí. Dokúpili sme ešte jednu batériu. Zvládne terén, nafukovacie kolesá sú super, keďže nemáme spevnený dvor. Štvorkolka je z pevného plastu, verná kópia motorovej štvorkolky. Radšej ju treba chrániť pred dažďom, aby sa nepokazila elektronika. Odporúčam produkt pre všetkých malých milovnikov, my kúpu neľutujeme.
dodaný tovar nezodpovedá ponuke na internete - nemá tri rýchlosti, absentuje návod na použitie, ktorý gombík na čo slúži, dodali len návod na poskladanie, ale ani ten nie je dostatočne zrozumiteľný, akoby patril k úplne inému modelu autíčka, zvyšok musí spotrebiteľ riešiť intuitívne, slabá výdrž bateriek, absolútne nezodpovedá proklamovanej dobe jazdy, veľmi nekvalitné prevedenie - dieťa si samo nedokáže otvoriť dvierka a problémy s tým má aj dospelý, asi ich obe deti o chvíľu odlomia, no nič, čína je čína, koľko vydrží toľko vydrží, ale od tejto firmy už radšej nič
Beneo elektrické autíčko Range Rover Evoque Jednomiestne Kožené sedadlá MP3 Prehrávač s prípojkou USB/SD Pohon 4x4 Batéria 12V10AH EVA kolesá Odpružené nápravy Kľúčové trojpoloh lakované sivá
- Pekny dizajn
- 4x4
- Deti sa zvyknu pridrziavat pri nastupovani predneho skla, ktory nieje dostatocne pevny na zapretie a casto sa vycvakava s pinov
zatial super, byvame v kopcovitej dedine, co znamena, ze auticko jazdi bud dole kopcom, alebo hore kopcom preto som aj volil auticko s pohonom 4x4. Vydrz baterie este nemame dostatocne vyskusanu, kedze je stale nestabilne pocasie
- Auto aj do terenu:)
- Velka nosnost auticka cca 60kg
- Pri nabijani sa musi rozoberat auto.
- Mohol byt lepsi zrozumitelnejsi navod
Hladali sme auto,ktore zvlada aj teren a zaroven odvezie 2 deti.Tento produkt splna nase poziadavky.
- Lahka motorka
- Nie ja tam signalizácia nabitia/vybitia
Beneo Elektrické autíčko Lamborghini Urus 12V 24 GHz dialkové ovládanie USB / SD Vstup odpruženie otváravé dvere mäkké Eva kolesá 2 X motor original licencia červená
Spokojnosť. Auto bolo dodané načas.
PODLA MOJHO VNUKA - MEGA SUPER AUTO,
- Výborná hračka len viac pre otckov ako pre detičky
- žiadna
Je to super hračka,za výbornú cenu.Cena verzus kvalita SUPER
- Auticko super pre vacsie dieta do 60kg.Dlho som hladala auticko ktore ma vacsiu nosnost a cena super. Musim este pochvalit tie kolieska vzadu a rucku v predu ked sa vam auticko vybije mozete tahat ako kufrik. Zatial som maximalne spokojna.
výborne
Beneo Elektrické autíčko Audi R8 small 12V 24 GHz dialkové ovládanie USB / SD vstup odpruženie 12V batéria mäkké Eva kolesá 2 X motor original licencia červená
- Presne podla predstav deti
S výrobkom sme zatiaľ spokojný. Splnil moje očakávanie. Radosť vnúčika sa nedá opísať.
Beneo Elektrické autíčko Audi TT RS 12V 24 GHz dialkové ovládanie otváravé dvere EVA kolesá kožené sedadlo červená
- dieta neriesi nevyhody
- funkcny mp3 prehravac
- velmi pekny model
- chvilami pocit, ze sa jedna o lowcost vyrobu, niektore dielce posobili dost lacno, napr krytka na motor, tiez kable v aute nie su vzdy upevnene pocas celej ich dlzky
- v slovenskej verzi montazneho manualu chybali instrucie pri casti skladania, anglicka ho mala
- v principe auto sa da poskladat aj bez navodu, ale ked ide clovek presne podla slovenskeho navodu, tak sa bola cast, kde sa clovek skrabal po hlave a musel pozret anglicku verziu
- v nasom pripade okrasne krytky na os kolesa sa nie vzdy dali dobre nasadit, pretoze po pritiahniti kolesa proste pretrcala os napravy a krytky nebolo mozne nasadit alebo sa nedali rovnomerne pritlacit, akoby bola os zle nasadena, samozrejme uvolnene koleso ma vacsiu volu
- obrovske minus je hlasitost prehravaca, po zapnuti to je nastavene na 24 a totalne to bliaka a po kazdom zapnuti auticka to treba rucne znizit
- neviem ako, ale media panel (hudba) sa podarilo malemu vybrat, ako keby to nebolo poriadne upevnene
- zvuk motorov sa zdal dost hlasny, ked sme testovali live ine modely, tak sa to nezdalo take hlasne
- chybajuce off tlacitko na dialkovom ovladaci, ked vam maly zoberie sparovany ovladac a stlaci reset, treba vybrat baterky a znova sparovat, to neratam, ze ked chcete zatacat musite klikat stale do lava/prava, lebo kolesa nedrzia smer po chvili a snazia sa vyrovnat aj ked chcete zatacat so stlacenym tlacitkom
- montaz krytiek motora je zle navrhnuta, musite ten plastovy kryt stlacat, aby ste trafili sroby, inak srobujete rezny srob nie do otvoru ale skrabete plast okolo, ked si to neskontrolujete ani nezistite, ze to mate zle a nedrzi to
- kolieska sa nezdali, ze su z nejakeho specialneho EVA materialu, hrka to tak ci tak
nuz co moze clovek cakat za 150e ale na druhej strane, maly sa aj tak s autickom vyhra a radost tam kazdopadne je, planujem auticko trocku upravit, preto ho nejdem vracat, kedze skelet a dizajn je OK
Navod bol len v anglictine a bol spraveny velmi strucne. Chcelo by to aspon CZ navod, kedze ludia nemusia anglicky vediet, a tak isto spravit navod detailnejsie.
Co sa samotneho auticka tyka, tak chvalim. Aj so strasnym navodom, bolo skladanie pomerne jednoduche a rychle. Auticko funguje pekne. Splna vsetko co je v popise od vyrobcu. Aj kvalita vyhotovenia auticka je na celkom dobrej urovni.
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »